21. بهمن 1395 - 12:18   |   کد مطلب: 15255
خورش کاری با گوشت
آشپزی,خورش کاری با گوشت,خورش کاری,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

 

 

 

مواد لازم

  • روغن زیتون 3 قاشق
  • پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
  • سیر رنده شده 6 حبه
  • فلفل چیلی خرد شده 5 عدد
  • زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
  • دانه هل 3 عدد
  • میخک 2 بوته
  • چوب دارچین 1 عدد
  • زیره 1 قاشق چایخوری
  • پودر گشنیز خشک 1 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 1 قاشق چایخوری
  • پودر سیر 1 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز تند 1 قاشق چایخوری
  • آب 1 فنجان
  • گوشت کت گاو یا گوساله تکه شده 1 کیلو

 

خورش کاری با گوشت

 

طرز تهیه: دریک تابه بزرگ، روغن زیتون را بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید. پیازها را دخل تابه بریزید و آنها را  تقریبا 5 دقیقه و تا وقتی نرم و طلائی و  نیمه شفاف شوند، تفت دهید. حرارت را کمی کمتر کنید و پیزاها را تا زمانی که قهوه ای شوند، هم بزنید.

 

سیر، فلفل سبز، زنجبیل، هل، میخک و چوب دارچین را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. مواد را باهم خوب بهم بزنید تا جاییکه سیر قهوه ای رنگ و مواد خوب باهم میکس شوند.

 

در یک ظرف زیره، گشنیز، زردچوبه، پودر سیر، فلفل قرمز تند و اب را با چنگال باهم مخلوط کنید و در تابه پیاز بریزید. مواد را به طور پیوسته باهم هم بزنید تا غلیظ شوند و آب مواد تقریبا تبخیر شود.

 

تکه های گوشت را داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا سس روی آنها را بگیرد. در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا مواد 1 تا 1 ساعت و نیم بجوشد و  گوشتها بپزد و خورش طبخ شود.

دیدگاه شما

آخرین اخبار