23. بهمن 1395 - 12:41   |   کد مطلب: 15294
خورش ماست یکی از غذاهای اصیل و سنتی مردم اصفهان است. این غذا خورش نامیده می شود اما در واقع به عنوان دسر و پیش غذا سرو می شود.
آشپزی,خورش ماست,غذای سنتی اصفهان,طرز تهیه خورش ماست,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک :

 

 

 

 

مواد لازم

  • گوشت گردن گوشفند 200 گرم
  • شکر 1/2 پیمانه
  • پیاز 1 عدد
  • ماست پر چرب 3 پیمانه
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
  • گلاب 1 قاشق سوپخوری
  • خلال بادام 1 قاشق سوپخوری
  • مغز گردو 1 قاشق سوپخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

 

خورش ماست یکی از غذاهای اصیل و سنتی مردم اصفهان است. این غذا خورش نامیده می شود اما در واقع به عنوان دسر و پیش غذا سرو می شود. خورش ماست طعمی شیرینی دارد و بسیار خوشمزه است.

 

خورش ماست

 

طرز تهیه:

 پیاز را از وسط به 4 قسمت تقسیم کنید و همراه با گوشت و زردچوبه در قابلمه بریزید و بگذارید تا گوشت خوب بپزد. وقتی گوشت کاملا پخته و  نرم شد، آن را از استخوان جدا کنید و در ظرف مسی خوب بکوبید. گوشت را آنقدر بکوبید تا کش بیاید.

 

زرده تخم مرغ را با شکر و ماست مخلوط کنید و آن را در یک قابلمه متوسط بریزید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ماست جوش بیاید. حال گوشت کوبیده شده را روی آن بریزید و هم بزنید.

 

کمی بعد نمک، مغز گردو، خلال بادام، زعفران و گلاب را نیز اضافه کنید. بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و به ظرف سرو مورد نظر انتقال دهید. بهتر است خورش را 24 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود. این خورش سرد سرو می شود.

 

انتهای پیام/ص

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار