24. بهمن 1395 - 12:22   |   کد مطلب: 15320
پلو مرغ و قارچ غذایی سالم و مقوی است که رنگ و آب زیبایی هم دارد. پلو مرغ و قارچ را می توانید با نخود فرنگی و قارچ سرخ شده تزیین کنید و همراه با ماست یا سالاد فصل سرو نمایید. این پلو خوشمزه و رنگی همچنین انتخاب مناسبی برای سرو در مهمانی های کوچک است.
آشپزی,پلو,پلو مرغ و قارچ,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

 

 

 

مواد لازم

  • ران مرغ تکه تکه شده 900 گرم
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • آویشن به مقدار کافی
  • نمک به مقدار کافی
  • فلفل به مقدار کافی
  • برنج دانه بلند 2 پیمانه
  • قارچ خرد شده 200 گرم
  • عصاره مرغ 4 پیمانه
  • کره 3 قاشق غذاخوری
  • نخود فرنگی 1 پیمانه
  • سیر 2 حبه کوچک
  • جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری

پلو مرغ و قارچ

پلو مرغ و قارچ غذایی سالم و مقوی است که رنگ و آب زیبایی هم دارد. پلو مرغ و قارچ را می توانید با نخود فرنگی و قارچ سرخ شده تزیین کنید و همراه با ماست یا سالاد فصل سرو نمایید. این پلو خوشمزه و رنگی همچنین انتخاب مناسبی برای سرو در مهمانی های کوچک است.

 

طرز تهیه: 

تکه های مرغ را در یک سینی فر قرار دهید و طبق سلیقه خود مقداری نمک و فلفل روی آنها بپاشید. سینی مرغ را کنار بگذارید. فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.

 

روغن زیتون را در قابلمه ای ریخته و روی شعله نسبتاً زیاد گاز قرار دهید. پیاز را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. به تفت دادن ادامه دهید تا پیازها به رنگ قهوه ای روشن درآیند (۸ تا ۱۰ دقیقه)، سپس کمی نمک و روغن اضافه کنید. مرغ ها را به پیاز اضافه کنید. کمی آویشن اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.

 

۱ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا نیمی از آب بخار شود.

 

برنج و مشتی از قارچ را اضافه کنید و هم بزنید (بیشتر قارچ را برای تزیین نگه دارید). سپس عصاره مرغ را اضافه کنید و به پخت ادامه دهید تا مایع شروع به قل زدن کند. طعم مایع را بچشید و اگر نیاز دارد کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

 

در قابلمه را بگذارید و ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط به طبخ ادامه دهید. در آخر قابلمه را از روی گاز بردارید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. پس از خارج کردن قابلمه از فر، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا پلو مرغ و قارچ کمی خنک شود.

 

در طول مدتی که پلو در فر قرار دارد، قارچ های باقی مانده را تفت بدهید: تابه را روی شعله متوسط قرار دهید و کره را در آن آب کنید. سپس قارچ ها را همراه با نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که قارچ نرم و قهوه ای رنگ شود. این کار حدوداً ۵ تا ۷ دقیقه طول می کشد. اگر مایل هستید در پلو از نخودفرنگی استفاده کنید، در این مرحله نخودها را اضافه کنید. شعله را خاموش کنید. آویشن، سیر له شده و جعفری را روی پلو مرغ و قارچ تهیه شده  بپاشید.

 

پلو مرغ و قارچ را با چنگال از هم باز کنید، در ظرف سرو بریزید و سطح آن را با قارچ های تفت داده شده تزیین کنید.

 

نکته: از نخودفرنگی فریز شده استفاده کنید وقبل از مصرف آن را به مدت ۲ دقیقه در آب و نمک بپزید.

 

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار