به گزارش شبنم همدان به نقل از زنان خبر : سرماخوردگی از جمله بیماریهایی است که باید به آن توجه ویژه داشت, بههنگام بروز سرماخوردگی باید افراد از خوردن غذاهای غلیظ و سختهضم پرهیز کنند چرا که در بروز بیماری، خون غلیظتر خواهد شد و اگر افراد غذاهای لطیف و زودهضم نخورند سرماخوردگی دیرتر خوب میشود.
بهترین غذایی که بههنگام بروز سرماخوردگی میتوان مصرف کرد، سوپهای تهیهشده از سبزیهای مختلف است که هم مانع غلیظتر شدن خون میشود و هم بیماری را زودتر از بدن خارج میکند.
مواد لازم برای تهیه سوپ سرماخوردگی:
جو پوستکنده یا جو پرک
هویج رندهشده
پیاز
گشنیز
آب لیموترش.
مواد دیگری که میتوان بسته به ذائقه کودک و برای اثربخشی بیشتر به سوپ اضافه کرد شامل چند عدد عناب سوراخشده، آلو و کدو حلوایی است.
نکتهای که باید به آن توجه کرد این است که این سوپ در ابتدای سرماخوردگی که علایم بهصورت آبریزش بینی رقیق، سوزش و خارش گلو و احیاناً تب است، مفید است.
در مورد سینوزیت، ترشحات غلیظ و چسبنده، دستور تهیه سوپ متفاوت خواهد بود بهخصوص در صورت تبدار بودن، مصرف گوشت قرمز مناسب نیست اما میتوان از مقدار کمی گوشت مرغ، بهخصوص گردن و بال مرغ استفاده کرد.
دیدگاه شما