کدو حلوایی : 1 عدد متوسط
روغن : 2 قاشق غذاخوری
آب مرغ : 2 لیوان
شیر : 2 لیوان
نمک و ادویه : به مقدار لازم
خامه : مقداری برای تزیین
کدو حلوایی را شسته، پوست آن را کنده و تخم های درون آن را جدا کنید.
کدو حلوایی را خرد کرده و درون قابلمه با مقداری روغن تفت دهید.
بعد از نرم و طلایی شدن کدوها نمک و ادویه را اضافه کرده و درب ظرف را بگذارید تا کدوها کامل نرم شده و طعم دار شوند.
بعد از پختن، آب مرغ و شیر را به آرامی اضافه کنید و کامل هم بزنید.
محتوای قابلمه را درون غذاساز ریخته و مکامل میکس کنید تا مایعی غلیظ درست شود.
سوپ را درون قابلمه برگردانده و بگذارید گرم شود.
برای تزیین می توانید از خامه استفاده کنید.
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما