برنج ۲ پیمانه
قارچ ۱ پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده
سیر ۱ حبه، ریز شده
فلفل سبز یا قرمز ۱ تا ۲ عدد، ریز شده
پیاز ۱ عدد، کوچک و ریز شده
فلفل دلمه سبز ۱ عدد کوچک و خرد شده
سویا سس ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
لوبیا سبز پخته ۴ تا ۵ عدد، بلند خرد شده
برگ تازه ریحان ۱۵ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
1 - در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن بیفزایید. تفت دهید تا نرم شده ولی رنگ آن عوض نشود.
2 -سیر و فلفل ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ سیر کمی عوض شود.
3 - لوبیا سبز، فلفل دلمه و قارچهای دو نیم شده یا چهار قاچ شده را افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا وقتی قارچها نرم شوند. نمک، فلفل و سویا سس را نیز بیفزایید و در آخر برگهای ریحان را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
4 - برنج را میتوان به روش دلخواه خود پخته و یا دم کنید.
5 - برنج را در ظرف یا دیس مورد نظر کشیده، مخلوط قارچ را روی برنج دهید و سرو نمایید. می توانید این غذا را به صورت مخلوط نیز استفاده کرد.
پیشنهاد : در کنار این غذا میتوان از ترشیجات فصل نیز استفاده کرد که طعم بی نظیری به این پلو می دهد.
دیدگاه شما