مواد لازم:
زردآلو 5 عدد
هلو 3 عدد
شليل 3 عدد
آلو قرمز 5 عدد
گيلاس 15 عدد
شکر 230 گرم(مي توانيد شکرشو کم و زياد کنيد)
آب يک ليوان و نيم
طرز تهيه:
هسته گيلاس, زردآلو,هلو و شليل را در مي آوريم.( مي توانيد در هم نياوريد ولي موقع خوردن حواستون باشه) .
قابلمه اي را آب ميکنيد اول هلو را با شکر مدت 10 دقيقه روي حرارت ملايم مي گذاريم بپزد, بعد از آن بقيه ميوه ها را ريخته و مدت 15 دقيقه مي گذاريم بپزند و وقتي سرد شد ميل ميکنيم.
براي نگهداري از کمپوت آن را بعد از خنک شدن در ظرف در دار نگهداري کنيد.
منبع:خبر گزاری آریا
دیدگاه شما