15. اسفند 1393 - 20:28   |   کد مطلب: 5157
؛کمپوت پنج ميوه

مواد لازم:

زردآلو 5 عدد
هلو 3 عدد
شليل 3 عدد
آلو قرمز 5 عدد
گيلاس 15 عدد
شکر 230 گرم(مي توانيد شکرشو کم و زياد کنيد)
آب يک ليوان و نيم

طرز تهيه:

هسته گيلاس, زردآلو,هلو و شليل را در مي آوريم.( مي توانيد در هم نياوريد ولي موقع خوردن حواستون باشه) .

قابلمه اي را آب ميکنيد اول هلو را با شکر مدت 10 دقيقه روي حرارت ملايم مي گذاريم بپزد, بعد از آن بقيه ميوه ها را ريخته و مدت 15 دقيقه مي گذاريم بپزند و وقتي سرد شد ميل ميکنيم.

براي نگهداري از کمپوت آن را بعد از خنک شدن در ظرف در دار نگهداري کنيد.

 

 

منبع:خبر گزاری آریا

دیدگاه شما

آخرین اخبار