8. ارديبهشت 1394 - 23:38   |   کد مطلب: 5733
بادمجان شاید یکی از انگشت شمار خوردنی هایی باشد که بیشتر ما (اگر به آن حساسیت نداشته باشیم) دوستش داریم. شاید شکموهای زیادی نباشند که این یک قلم جنس را در هر لباس و قامتی در هر خوراک و پیش خوراک و پس خوراکی دلپذیر ندانند.
پیش غذای فوری؛ بادمجان و ماهی تُن

پیش غذای ساده و راحت را با بادمجان پیشنهاد می کنیم که با یک قوطی کنسرو ماهی تن و کمی پنیر، مزه اش فراموش نشدنی است. این لقمه کوچک را که هم بادمجان دوستان، دوست دارند و هم مزه پسندان، می توان درر زمانی کمتر از ۴۵ دقیقه آماده کرد. می توانیم مرحله بادمجان پزانش را یک روز زودتر هم انجام دهیم، در این صورت درر  کمتر از یک ربع، یک مزه غذای تاییدشده از لحاظ زیبایی هم داریم.

 

 

[,پیش غذای فوری؛ بادمجان و ماهی تُن بادمجان,پیش غذا,آشپزی,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه]

پیش غذای فوری؛ بادمجان و ماهی تُن بادمجان,پیش غذا,آشپزی

اهل دلی، شعری درباره این دستور خوراک گفته که حیفم آمد نیاورمش: «غذای ساده غیرکلیشه ای فقط با یک کنسرو ماهی و یک بادمجان؛ مجهز به لژ خانوادگی، مجردی، دانشجویی و گلابی»

چه موادی لازم داریم؟ (برای سه تا چهار نفر)

– سه عدد بادمجان
– یک قوطی کنسرو ماهی تن (در آب یا روغن زیتون)
–  یک پیاز کوچک رندیده
– دو حبه سیر رندیده
– دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
– چند پر ریحان تازه یا اسفناج کوچک یا جعفری تازه
–  دو عدد گوچه فرنگی متوسط خردشده و یک عدد رنده شده
– یک گلوله پنیر موتزارلا (می تواند یک پنیر کم نمک، به سلیقه خودتان باشد)
– نمک و فلفل و ادویه مورد علاقه

 

 

 

 

[,پیش غذای فوری؛ بادمجان و ماهی تُن بادمجان,پیش غذا,آشپزی,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه]

چطور آماده می شود؟

۱- بادمجان ها را حلقه حلقه می کنیم. با ضخامت تقریبا سه سانتیمتر. روی هر حلقه را با کارد چند خط می بریم. حلقه ها را به روغن زیتون آغشته می کنیم. در یک سینی مخصوص فر می چینیم و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیی گراد می گذاریم تا طلایی شود. بعداز آماده شدن، کنار می گذاریم تا خنک شود.

اگر امکان کباب یا گریل کردن بادمجان را دارید، بهتر و خوشمزه تر و تُردتر می شود.

۲- با روغن باقی مانده، پیاز و سیر رندیده را تا مرحله طلایی شدن تفت می دهیم. نمک و فلفل و ادویه می زنیم و گوجه فرنگی رنده شده را اضافه می کنیم. آنقدر هم می زنیم تا آب گوجه خشک شود.

۳- ماهی تن کنسروی را با چنگال تا حد امکان له می کنیم. در بعضی از دستورها کمی پستو سبز را با تکه های ماهی مخلوط می کنند. بعضی از این کنسروها کمی شورتر هستند و باید مراقبِ تراز نمک و ادویه اش باشیم.

۴- وقتی همه مواد خنک شدند، ساخت چیزی شبیه ساندویچ را شروع می کنیم. در یک بشقاب، اول یک حلقه بادمجان را می گذاریم و بعد کمی از ماهی له شده، یک حلقه گوجه فرنگی و یک حلقه نازک از پنیر موتزارلا و روی آنن کمی از سُس پیاز و سیرداغ می ریزیم. آخرین لایه باید یک حلقه دیگر از بادمجان باشد تا این ساندویج بسته شود.. آخرین مرحله می تواند کمی سبزی تازه باشد که کنار یا روی ساندویچ می گذاریم تا مزه این بادمجان را دلپذیرتر کند.

 

 

 

 

[,پیش غذای فوری؛ بادمجان و ماهی تُن بادمجان,پیش غذا,آشپزی,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه]

شاید این ساندویچ کوچک یا لقمه یکی از بهترین پیش خوراک هایی باشد که ایتالیایی ها می خورند. با این تفاوت که آنها معمولا بادمجان را در روغن فراوان تقریبا خشک می کنند و مزه خوبش با کمی کالری بیشتر همراه می شود وو ناسالم تر است. برای این پیش غذا چند دستور وجود دارد که شاید یکی از سالم ترین هایش کبابی کردن آن یاا  درست کردنش در فر باشد.

 

 

 

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار