مواد لازم :
- گوشت گوسفندي 500 گرم
- آلو خورشي 200 گرم
- بِه 300 گرم
- روغن مايع 100 گرم
- لپه 150 گرم
- پياز سرخشده يك پيمانه
- شكر دو قاشق سوپخوري
- رب گوجهفرنگي 100 گرم
- نمك، فلفل و دارچين به ميزان لازم
روش پخت
- ابتدا گوشت خردكرده را خوب ميشوييم و با مقداري روغن مايع همراه با پياز داغ تفت ميدهيم،
- سپس لپه را داخل آن به مقدار سه دقيقه حرارت ميدهيم و رب و ادويه را اضافه ميكنيم.
- ميگذاريم با حرارت ملايم پخته شود، بِه را اضافه كرده و آلوي خيس شده را نيز به مواد ميافزاييم تا زماني كه خوب بپزد.
- شكر و آبليمورا اضافه نمیوده و به مدت يك ربع آرام ميجوشانيم تا طعم آلو و آبليمو داخل خورش برود
- سپس سرو ميكنيم.
دیدگاه شما