6. ارديبهشت 1394 - 12:37   |   کد مطلب: 5699
درون تابه یک قاشق روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود. پیاز را از تابه خارج کرده، فلفل دلمه ای و سپس قارچ را همراه...

مواد لازم :

برای 3 نفر:

گوشت فیله مرغ              300 گرم

قارچ ورقه شده               200 گرم

پیاز خرد شده                 2 عدد

فلفل دلمه                     2 عدد

گوجه فرنگی                  2 عدد

سیر                            1 حبه

زعفران آب شده              1 قاشق غذاخوری

روغن مایع                     3 قاشق غذاخوری

آب لیمو                         2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                   به میزان لازم

 

طرز تهیه:
گوشت فیله مرغ را به قطعات کوچک برش داده و سپس با آب لیمو، زعفران، نمک و فلفل مزه دار کنید.

درون تابه یک قاشق روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود. پیاز را از تابه خارج کرده، فلفل دلمه ای و سپس قارچ را همراه با یک قاشق آب لیمو تفت دهید. حرارت باید زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد..  سپس گوجه فرنگی را تفت دهید.

در تابه دیگری مرغ مزه دار شده را با یک قاشق روغن تفت دهید.

همه مواد را با هم مخلوط کرده و یک حبه سیر را روی مواد رنده کنید.

نمک و فلفل بزنید و این مواد را داخل نان های ساندویچ قرار دهید و همراه با کاهو و خیارشور میل کنید، یا اینکه می توانید مواد را داخل دیس ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو کنید.

این غذا را می توانید با فیله یا راسته گوشت گوسفند یا گوساله نیز تهیه کنید.

برای پخت این غذا نیازی به روغن زیاد نیست، فقط کف تابه را کمی چرب کنید تا مواد حالت کبابی پیدا کنند. بنابراین بهتر است مواد را در تابه چدنی سرخ کنید.

نکات تغذیه ای:
اگر در پخت این غذا از روغن کمی استفاده شود، غذای بسیار مناسبی برای افراد چاق خواهد بود.

سعی کنید مواد را کمی تفت دهید و زیاد سرخ نکنید.

این غذا به دلیل داشتن چند نوع سبزی، انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان - خوبی از ویتامین ها و املاح است.

انرژی کل این غذا،900 کیلوکالری است.

 

ماهنامه دنیای تغذیه

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار