مواد لازم
خامه 150 گرم
بیکینگپودر نصف قاشق مرباخوری
موز دو عدد
وانیل یکچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ دو عدد
پودر شکر پنج و نیم قاشق غذاخوری
پودر قهوه فوری یا نسکافه یک قاشق غذاخوری
آرد گندم سه و نیم قاشق غذاخوری
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس بزرگ ” رولت قهوه“ خواهیم داشت. حدود ده تکه.
وسایل لازم
یک قالب مستطیل به ابعاد 30 در 40 سانت. همزن برقی و فر
مواد لازم برای تهیهی رولت قهوه
صد و پنجاه گرم خامه پاستوریزه سفت معادل 5 قاشق غذاخوری سرپر. پنج و نیم قاشق غذاخوری پودر شکر معادل 120 گرم.
یکچهارم قاشق چایخوری وانیل. نصف قاشق مرباخوری بیکینگپودر معادل 4 گرم.
یک قاشق غذاخوری سر پر پودر قهوه فوری یا نسکافه معادل 8 گرم. سه و نیم قاشق غذاخوری آرد گندم معادل 70 گرم.
دو عدد تخممرغ. دو عدد موز درشت معادل 300 گرم.
روش تهیه
برای تهیه نان رولت با طعم قهوه
دو عدد تخممرغ را با نوک قاشق چایخوری وانیل و سه و نیم قاشق غذاخوری پودر شکر (75 گرم) مخلوط با همزن برقی میزنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.
سه ونیم قاشق غذاخوری آرد گندم (70 گرم) و نصف قاشق مرباخوری بیکینگپودر را با هم مخلوط کرده، آن را با یک الک کمکم به تخممرغهای زده شده اضافه میکنیم و با لیسک یا یک قاشق هم میزنیم.
یک قاشق غذاخوری آب جوش را با یک قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری یا نسکافه مخلوط میکنیم و به مواد اضافه کرده، هم میزنیم تا مایه نان رولت با طعم قهوه آماده شود.
فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (160 الی 180 درجه سانتیگراد) روشن کرده، یک کاغذ روغنی ته قالب تفلون به شکل مستطیل به ابعاد 30 در 40 سانتیمتر قرار داده، آن را کمی چرب کرده، مواد را روی آن میریزیم و قالب را در طبقه بالای فر برای مدت 10 دقیقه قرار میدهیم (تا زمانی که روی نان رولت چسبناک نباشد). سپس آن را از فر درآورده تا سرد شود. کمی پودر قند روی نان رولت پاشیده، و یک پارچه تمییز روی آن میاندازیم تا نان در حین سرد شدن خشک نشود و بعد کاغذ را از کیک جدا میکنیم و نان رولت را همراه کاغذ و پارچه، لوله کرده، کنار میگذاریم.
صد و پنجاه گرم (5 قاشق غذاخوری) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر میگذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با دو قاشق غذاخوری پودر شکر و نوک قاشق چایخوری وانیل مخلوط میکنیم. آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه با درجه تند هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد.
خامه فرم گرفته را روی نان رولت سرد شده میمالیم. دو عدد موز را پوست کنده، صاف روی نان رولت میگذاریم و نان را لوله میکنیم و کاغذ را دور رولت میپیچیم. سپس رولت را 2 الی 3 ساعت در یخچال میگذاریم تا سرد و سفت شود.
سر و ته رولت را جدا کرده، کنار میگذاریم و روی آن را کمی پودر کافی میکس یا پودر قند پاشیده، برش میزنیم تا آماده پذیرایی شود.
نوش جان
کالری موجود در رولت قهوه
مقدار کالری موجود در کل رولت حدوداً 1600 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک برش (یکدهم) رولت ١60 کیلوکالری میباشد.
دیدگاه شما