مواد لازم:
گوشت راسته 400 گرم
دنده ی گوسفند به میزان لازم
فلفل دلمه ای 2 عدد
پیاز (رنده شده) 2عدد
گوجه فرنگی 8 عدد
ماست نصف لیوان
لیمو ترش 2 عدد
زعفران (دم کشیده) 1 قاشق مربا خوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را به قطر نیم سانت ببرید.سپس پیاز رنده شده.روغن زیتون.فلفل.زعفران و ماست را مخلوط کنید. این مایه را به گوشت اضافه کرده و حداقل یک شب استراحت دهید.سپس آنها را به سیخ بکشید و بین هر قطعه یک دنده قرار دهید.روی گوشت ها را بکوبید.نمک بزنید و کباب کنید.سپس با لیمو ترش.پیاز.گوجه کبابی و فلفل دلمه ای سرو نمایید.
دیدگاه شما