21. دى 1398 - 10:04   |   کد مطلب: 7437
در منوی غذایی کبابی های ما هم کباب لقمه ای هست ولی کباب لقمه ای ما همان کباب کوبیده است که در اندازه های کوچک به سیخ کشیده می شود اما کباب لقمه ای لبنانی ها کاملا متفاوت است. لبنانی ها در واقع همان کباب تابه ای را به شکل کباب لقمه ای درآورده و در روغن سرخ می کنند. البته این کباب نان و سس مخصوص هم دارد که روی نان مالیده می شود.
کباب لقمه با طعم لبنانی

مواد لازم

  • نان پیتا (مدیترانه ای) به تعداد لازم
  • 300 گرم گوشت چرخ کرده
  • 100 گرم جعفری ریز خردشده
  • 1 عدد پیاز
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن مایع مخصوص سرخ کردنی مقداری

مواد لازم برای تهیه سس

  • 4 عدد گوجه فرنگی
  • 1 عدد پیاز
  • 2 حبه سیر
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه و ادویه کاری مقداری
  • مقداری روغن

طرز تهیه:
1. پیاز را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید. کاسه ای آماده کنید، پیاز را در آن بریزید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.
2.  نمک، فلفل، زردچوبه و جعفری خردشده را اضافه کرده و با گوشت و پیاز خوب ورز دهید.
3.  مقداری روغن در تابه ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید. از مایه گوشت مقداری برداشته و در دست همانند شکل فرم دهید و بعد  در روغن سرخ کنید.
4. همه مایه را به همین صورت فرم داده و در روغن سرخ کنید. وقتی هر دو طرف کباب های لقمه ای سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، کنار بگذارید.
5. حالا سس را آماده کنید. برای این منظور گوجه فرنگی را به همراه سیر و پیاز داخل مخلوط کن ریخته و به شکل پوره درآورید. نمک ، فلفل، زردچوبه  و ادویه کاری را هم اضافه کنید.
6. حالا مواد سس را با مقدار کمی روغن در تابه ای ریخته و روی حرارت به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا آب گوجه فرنگی ها بخار شود.
7. سس آماده را روی یک نان پیتا بمالید و به تعداد دلخواه از کباب های آماده روی نان بگذارید، سپس با کمی پیاز و جعفری تزئین کرده، سرو کنید.

منبع: سیب سبز

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار