مواد لازم
مواد لازم روی کیک
طرزتهیه:
1. زرده ها و سفیده ها را جدا کنید. زرده ها را با همزن بزنید بعد شکر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
2.حالا آب جوش را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زرده کشدار شود.
3. حالا آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و وانیل را با هم الک کنید.
4. سفیده ها را که از قبل جدا کرده اید با همزن بزنید تا خوب پف کند و از ظرف بیرون نریزد.
5.حالا زرده و شکر را به آرامی به سفیده ها اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد.
6.آرد و بقیه مواد را که الک کرده بودید در این مرحله به موادتان اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
7. مواد کیک را در قالب بریزید و درون فر با درجه حرارت 175 سانتی گراد و به مدت 45 دقیقه قرار دهید.
8.وقتی کیک پخت آن را از قالب در بیاورید. شکلات تخته ای را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید. وقتی سرد شد با خامه مخلوط کنید و روی کیک بریزید و با میوه مورد علاقه تان تزیین کنید.
فوت و فن
نوک قاشق چایخوری دارچین، مخلوط شکلات و خامه را خوشمزه تر می کند
دیدگاه شما