4. خرداد 1395 - 0:39   |   کد مطلب: 9670
برای تهیه کوبیده آن می‌توان گوشت را همراه سیب‌زمینی کوبید یا آن‌ها را جدا میل کرد.
دستور پخت خورش کشک

به گزارش شبنم ها به نقل از آکا؛ این غذا از غذاهای سنتی و خوشمزه اراک است.

 

مواد لازم :

گل زرد     برای تزیین

نمک و فلفل     به اندازه نیاز

زردچوبه     به اندازه نیاز

نعنا داغ      به اندازه نیاز

آب       یک و نیم لیتر

 کشک ساییده      دویست و پنجاه گرم

 سیب‌زمینی متوسط      سه عدد

 پیاز بزرگ      دو عدد

 نخود      نیم لیوان

 گوشت گوسفند      پانصد گرم

 

دستور پخت :

• گوشت را به همرا نخود، پیاز، ‌زردچوبه و نمک و فلفل در آب می‌پزیم.
• سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه می‌دهیم.
• در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه می‌کنیم ( مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار می‌گذاریم)
• کشک را که قبلا آب کرده‌ایم درون ظرف نعنا داغ می‌ریزیم.
• وقتی یک جوش زد آن را از روی شعله بلند کنیم و به ظرف آبگوشت اضافه می نماییم ، بعد با باقی‌مانده نعنا داغ و گل زرد تزیین می کنیم .
• برای تهیه کوبیده آن می‌توان گوشت را همراه سیب‌زمینی کوبید یا آن‌ها را جدا میل کرد.

دیدگاه شما

آخرین اخبار