به گزارش شبنم ها به نقل از آکا؛ این غذا از غذاهای سنتی و خوشمزه اراک است.
مواد لازم :
گل زرد برای تزیین
نمک و فلفل به اندازه نیاز
زردچوبه به اندازه نیاز
نعنا داغ به اندازه نیاز
آب یک و نیم لیتر
کشک ساییده دویست و پنجاه گرم
سیبزمینی متوسط سه عدد
پیاز بزرگ دو عدد
نخود نیم لیوان
گوشت گوسفند پانصد گرم
دستور پخت :
• گوشت را به همرا نخود، پیاز، زردچوبه و نمک و فلفل در آب میپزیم.
• سیبزمینیها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه میدهیم.
• در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه میکنیم ( مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار میگذاریم)
• کشک را که قبلا آب کردهایم درون ظرف نعنا داغ میریزیم.
• وقتی یک جوش زد آن را از روی شعله بلند کنیم و به ظرف آبگوشت اضافه می نماییم ، بعد با باقیمانده نعنا داغ و گل زرد تزیین می کنیم .
• برای تهیه کوبیده آن میتوان گوشت را همراه سیبزمینی کوبید یا آنها را جدا میل کرد.
دیدگاه شما