پژوهشکده عفاف
 مؤسسه فرهنگی حوراء بانوان استان همدان
دانلود نرم افزارهای کاربردی
شهروندنگارشبنم ها
هواشناسی همدان
پایگا خبری مقام معظم رهبری
16. دى 1395 - 12:48   |   کد مطلب: 14624
کباب کوبیده یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانیان میباشد که البته تهیه آن براحتی امکان پذیر نیست اما کوبیده مرغ هم راحت تر و البته خوش خوراک نیز میباشد.
آشپزی,کوبیده مرغ,کباب مرغ,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih

به گزارش شبنم همدان به نقل از نمناک :

مواد اولیه برای تهیه کوبیده مرغ :

جعفری ساطوری شده ٣ تا ٤ قاشق غذا خوری

فلفل دلمه ای ١/٢

پیاز متوسط ١ عدد

سینه مرغ کامل ١ قطعه

زعفران  (آبکرده) ٢ قاشق غذا خوری

کره (آب شده) ١٠٠گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه و دستور پخت کوبیده مرغ

 

سینه مرغ را ٢ بار با پنجره ریز چرخ کنید سپس زعفران دم کشیده نمک و فلفل، پیاز رنده شده بدون آب و جعفری ساطوری شده را با هم مخلوط کنید و تا جایی که چربی روی دستتان را بگیرد مواد را ورز دهید،سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و  ٢ ساعت در یخچال به آن استراحت دهید .

حالا مواد را به سیخ مخصوص کوبیده بکشید و به جای استفاده از آب که هنگام سیخ کشیدن کباب به دست میزنید از آب پیازی که رنده کرده 

بودید استفاده کنید اینکار طعم خوبی به کباب شما میدهد،سیخها را به روی آتش منتقل کنید و هر چند درصد کمی احتمال ریختن آن هست اما دقایق اولیه سریع سیخها را پشت و رو کنید بعد از آماده شدن با پلوی زعفرانی یا نان داغ میل کنید البته کره داغ و آب شده را با برس قبل از سرو به کبابتان بمالید.

نکات مهم در تهیه کوبیده مرغ : 

 

١ - به جای جعفری خرد شده از فلفل دلمه ای ساطوری شده نیز میتوانید استفاده کنید که طعم خوبی به کباب شما میدهد من در مواد اولیه هر ٢ را یادداشت کردم شما از حس چشایی خود کمک بگیرید و فقط یکی از آنها را به گوشت خود اضافه کنید. 

٢ - آتش زیر کبابتان زیاد نباشه گوشت مرغ خیلی سریع خشک میشه و میسوزه،کم حرارت بودن آتش هم نتیجه تلاش شما را خراب خواهد کرد 

٣ - گوجه کباب شده کنار این غذا مکمل خوبیست

 

انتهای پیام/ص

دیدگاه شما

آخرین اخبار