جعفری ساطوری شده ٣ تا ٤ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای ١/٢
پیاز متوسط ١ عدد
سینه مرغ کامل ١ قطعه
زعفران (آبکرده) ٢ قاشق غذا خوری
کره (آب شده) ١٠٠گرم
سینه مرغ را ٢ بار با پنجره ریز چرخ کنید سپس زعفران دم کشیده نمک و فلفل، پیاز رنده شده بدون آب و جعفری ساطوری شده را با هم مخلوط کنید و تا جایی که چربی روی دستتان را بگیرد مواد را ورز دهید،سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و ٢ ساعت در یخچال به آن استراحت دهید .
حالا مواد را به سیخ مخصوص کوبیده بکشید و به جای استفاده از آب که هنگام سیخ کشیدن کباب به دست میزنید از آب پیازی که رنده کرده
بودید استفاده کنید اینکار طعم خوبی به کباب شما میدهد،سیخها را به روی آتش منتقل کنید و هر چند درصد کمی احتمال ریختن آن هست اما دقایق اولیه سریع سیخها را پشت و رو کنید بعد از آماده شدن با پلوی زعفرانی یا نان داغ میل کنید البته کره داغ و آب شده را با برس قبل از سرو به کبابتان بمالید.
١ - به جای جعفری خرد شده از فلفل دلمه ای ساطوری شده نیز میتوانید استفاده کنید که طعم خوبی به کباب شما میدهد من در مواد اولیه هر ٢ را یادداشت کردم شما از حس چشایی خود کمک بگیرید و فقط یکی از آنها را به گوشت خود اضافه کنید.
٢ - آتش زیر کبابتان زیاد نباشه گوشت مرغ خیلی سریع خشک میشه و میسوزه،کم حرارت بودن آتش هم نتیجه تلاش شما را خراب خواهد کرد
٣ - گوجه کباب شده کنار این غذا مکمل خوبیست
انتهای پیام/ص
دیدگاه شما