29. دى 1393 - 10:49   |   کد مطلب: 4621
اسفناج پلو

چه موادی لازم داریم؟

برنج / 2 پیمانه
تکه های مرغ یا گوشت / 200 گرم
اسفناج / 200 گرم
پیاز / 2 عدد متوسط
سیر / 2 حبه
نمک، فلفل و زرد‌چوبه / به مقدار لازم
دارچین، زعفران /از هر کدام به مقدار  دلخواه ( بستگی به ذائقه)

طرز تهیه اسفناج پلو :

ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید.

بعد تکه های مرغ یا گوشت را اضافه کرده و تفت دهید.

به آن کمی نمک و فلفل و زردچوبه بزنید. روی آن مقداری آب ریخته، بگذارید تا گوشت بپزد تا وقتی که کمی آب در آن باقی بماند.

 

اسفناج را هم پاک کرده، بشویید و خرد کنید. سپس مقداری پیاز را در کمی روغن تفت داده و اسفناج را به آن اضافه کنید و تا حدی سرخ کنید. کمی هم نمک و فلفل و زرد‌چوبه به آن اضافه کنید.

از طرفی برنج را که قبلا با آب و نمک خیس کرده اید، آبکش کنید.

ته ظرف مقداری روغن بریزید تا داغ شود، سپس ته دیگ نان یا سیب زمینی قرار دهید.

نکته:میتوانید برای زیباتر شدن ته دیگ سیب زمینی ها را قالب بزنید و از مقداری کنجد نیز استفاده کنید

حالامقداری برنج ریخته و مقداری گوشت و اسفناج روی آن بریزید و روی مواد کمی دارچین و زعفران اضافه کنید.

این کار را اد‌امه د‌هید تا برنج و مواد‌ تمام شود‌ و پس از ریختن آب و روغن روی آن، برنج را د‌م کنید.

نکته: هنگام آبکش کردن برنج، برنج را از حد معمول زنده تر بردارید، زیرا آب گوشت و اسفناج باعث نرم شدن برنج خواهد شد.

نکته:میتوانید این پلو را با میگو نیز تزئین و سرو کنید و یا از نخود فرنگی برای تزئین استفاده کنید .
 

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار