12. آبان 1395 - 22:45   |   کد مطلب: 13350
کوکی نارگیلی از جمله شیرینی هایی است که به راحتی در منزل قابل طبخ است

سر آشپز  شبنم همدان آموزش می دهد

#کوکی نارگیلی
 
 مواد لازم برای تهیه کوکی نارگیلی:
   روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم یا کره ۱۲۵ گرم
    روغن مایع ۲۵ گرم
    پودرقند ۲/۱ پیمانه
    پودرنارگیل ۸/۱ پیمانه
    پودربادام ۸/۱ پیمانه
    آرد سفید به میزان لازم (حدودا ۲ پیمانه)
    تخم‌مرغ ۱ عدد

 روش تهیه:
روغن صاف قنادی یا  کره را با  روغن مایع و پودرقند با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس پودرنارگیل و پودربادام را با هم درون غذاساز کاملا پودر و  به مایه اضافه کنید. حال تخم‌مرغ را اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. در آخر آرد سفید را کم‌کم اضافه کنید تا وقتی که  خمیر به دست نچسبد.می‌توانید این خمیر را درون بیسکویت زن ریخته و با شکل گل قالب بزنید یا روی کاغذ روغنی پهن کنید و با طرح دلخواه قالب بزنید. بیسکویت‌ها را  درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
 نکته:
می‌توانید مقداری از مواد را رنگ کنید و به اندازه یک عدس گرد کرده، وسط گل‌ها قرار دهید. روی سایر مدل‌ها می‌توانید از شکرهای رنگی یا ترافل‌های رنگی برای تزیین استفاده کنید

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار