سر آشپز شبنم همدان آموزش می دهد
#کوکی نارگیلی
مواد لازم برای تهیه کوکی نارگیلی:
روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم یا کره ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۲۵ گرم
پودرقند ۲/۱ پیمانه
پودرنارگیل ۸/۱ پیمانه
پودربادام ۸/۱ پیمانه
آرد سفید به میزان لازم (حدودا ۲ پیمانه)
تخممرغ ۱ عدد
روش تهیه:
روغن صاف قنادی یا کره را با روغن مایع و پودرقند با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس پودرنارگیل و پودربادام را با هم درون غذاساز کاملا پودر و به مایه اضافه کنید. حال تخممرغ را اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. در آخر آرد سفید را کمکم اضافه کنید تا وقتی که خمیر به دست نچسبد.میتوانید این خمیر را درون بیسکویت زن ریخته و با شکل گل قالب بزنید یا روی کاغذ روغنی پهن کنید و با طرح دلخواه قالب بزنید. بیسکویتها را درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
نکته:
میتوانید مقداری از مواد را رنگ کنید و به اندازه یک عدس گرد کرده، وسط گلها قرار دهید. روی سایر مدلها میتوانید از شکرهای رنگی یا ترافلهای رنگی برای تزیین استفاده کنید
دیدگاه شما