1. تير 1394 - 22:58   |   کد مطلب: 6274
مناسب است به خصوص در سفره افطار از غذاهای کم حجم و البته مقوی استفاده شود.
سوپ جو؛ خوشمزه و مقوی برای سفره افطار

معمولاً در ماه رمضان سفره غذایی ما کمی تغییر می‌کند و به دلیل شرایط روزه داری و طبق توصیه های پزشکی مناسب است به خصوص در سفره افطار از غذاهای کم حجم و البته مقوی استفاده شود.
به همین بهانه قصد داریم انواع غذاهای مناسب با سفره افطار را معرفی کنیم و در این مطلب قصد داریم به طرز تهیه سوپ جو بپردازیم:

مواد لازم برای تهیه سوپ جو (۴ نفر)
عدس: ۱ پیمانه
جو پوست کنده: ۲ پیمانه
هویج: متوسط: ۲ عدد / نگینی خرد شده
پیاز متوسط: ۲ عدد / نگینی خرد شده
گوجه فرنگی ۳ تا ۴ عدد
سیب زمینی متوسط: ۱ عدد
سبزی مخصوص سوپ: ۱۰۰ گرم
بال مرغ: ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۲ ف. غ
آبلیمو: ۲ ف. غ
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا بال مرغ، گوجه فرنگی، هویج نگینی خرد شده، پیاز نگینی خرد شده و سیب زمینی را در یک ظرف جداگانه می‌پزیم. برای غلیظ شدن سوپ مواد را بعد از پخت با هم مخلوط می‌کنیم تا کاملا له شود.
سپس در ظرف دیگری عدس و جو را جداگانه می‌پزیم و در این مرحله سبزی مخصوص سوپ را به مواد اضافه می‌کنیم. سپس نمک، زردچوبه و رب را داخل سوپ می‌ریزیم و این مواد را به مخلوط آماده شده قبلی اضافه می‌کنیم.
در مرحله آخر و قبل از اینکه قابلمه سوپ را از روی حرارت برداریم، آیلیمو را اضافه می‌کنیم. توجه داشته باشید می‌توان به جای بال مرغ از عصاره مرغ و همچنین برای طعم بهتر سوپ می‌توان از زنجبیل هم در ادویه غذا استفاده کرد.

این سوپ یک غذای کامل و مقوی است و مناسب سفره افطار می‌باشد. نوش جان

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار