- مواد لازم
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
- پیاز 1 عدد کوچک
- آرد
- آب
- گالینابلانکا 2 عدد یا سوپ مرغ 4 لیوان
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل
روش پخت:
- ابتدا با آرد و آب خمیری درست می کنیم که نرم باشد و در عین حال به دست نچسبد
- گوشت رو با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط می کنیم
- سوپ ساده رو درست کنید: یا سینه ی مرغ رو با پیاز بپزید یا 4 لیوان آب رو با 2 تا عصاره ی مرغ بپزید و اگر دوست دارید به سوپتون رب بزنید
- گوشت رو به اندازه ی گلوله های کوچیک اندازه ی نخود درست کنید، خمیری رو که درست کردید رو به اندازه ی گلوله های کوچیک در بیارید و کف دستتون باز کنید،گلوله های کوچیک گوشت رو توی خمیر بزارید و خمیر رو از وسط تا کنید تا مثل یک نیم دایره در بیاد،2 گوشه ی نیم دایره ها رو روی هم بزارید و فشار بدید تا به هم بچسبند
- وقتی سوپ به جوش اومد راویولی ها رو توی سوپ بندازید و 30 دقیقه اجازه بدید تا بپزد
این غذا برخلاف بقیه سوپ ها با سرکه و فلفل سرو میشه
منبع: چی بپزم
دیدگاه شما