27. مهر 1394 - 10:30   |   کد مطلب: 7679
سوپ شیر(جو و قارچ)

مواد لازم:

  • بلغور جو: 2 پیمانه
  • هویج متوسط: 4 عدد
  • قارچ: 5 عدد
  • شیر: 1 لیتر
  • خامه: 2 قاشق غذاخوری
  • مرغ: نصف یک سینه

 

روش پخت:

 

  1. بلغور جو را 12 ساعت خیس می کنیم.
  2. مرغ را می پزیم.بلغور جو،هویج و مرغ را داخل آب میریزیم و با هم می پزیم (حدود 1-2 ساعت)
  3. بعد شیر را اضافه می کنیم و یک ساعت همراه شیر سوپ را می بپزیم.
  4. قارچ را ورقه ورقه کرده و تفت می‌دهید.
  5. در آخر خامه و قارچ تفت داده شده را اضافه می کنیم.

 

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

آخرین اخبار