15. آذر 1394 - 12:08   |   کد مطلب: 8281
خیلی ازخانم ها با این مشکل رو به رو هستندکه هربار می خواهند قارچ را فریز کنند قارچ های آنها سفت و سیاه می شود.

شبنم ها، این هفته به شما روش های فریز کردن قارچ را آموزش می دهد.

 ابتدا قارچ ها را به اندازه ی دلخواه خرد کنید.

 

سپس قارچ ها را به مدت ۱۰ دقیقه در قابلمه ای از آب جوش می ریزیم.

 

بعد از ۱۰ دقیقه قارچ ها را از آب جوش خارج می کنیم و سریع روی آن ها آب سرد می ریزیم.

با این کار به قارچ ها شوک می دهیم.

 

در مرحله ی بعد قارچ ها را آبکشی می کنیم تا آبش گرفته شود.

 

در آخر هم به اندازه ی دلخواه قارچ ها را بسته بندی می کنید و در فریزر قرار می دهید.

 

منبع: ۷ganj.ir

دیدگاه شما

آخرین اخبار