مواد لازم:
- بلغور جو: 2 پیمانه
- هویج متوسط: 4 عدد
- قارچ: 5 عدد
- شیر: 1 لیتر
- خامه: 2 قاشق غذاخوری
- مرغ: نصف یک سینه
روش پخت:
- بلغور جو را 12 ساعت خیس می کنیم.
- مرغ را می پزیم.بلغور جو،هویج و مرغ را داخل آب میریزیم و با هم می پزیم (حدود 1-2 ساعت)
- بعد شیر را اضافه می کنیم و یک ساعت همراه شیر سوپ را می بپزیم.
- قارچ را ورقه ورقه کرده و تفت میدهید.
- در آخر خامه و قارچ تفت داده شده را اضافه می کنیم.
دیدگاه شما